Microburst szolgáltatás

A MICROBURST szolgáltatás célja, hogy olyan érzékeny területek, mint a mellékhelyiségek és öltözők, a nap 24 órájában egészségre ártalmas anyagoktól mentesek és higiéniai szempontból tökéletes állapotban legyenek. A szagtalanítás eredményeképpen ezen helyiségekben mindig kellemes illat fogadja az ide belépőket.

A Microburst szagtalanító és illatosító készülékek felhelyezése és üzembe helyezése. Minden 4.héten a SanOdor Kft. munkatársai a készülékekben szükség szerint kicserélik az elemet és a szagtalanító és illatosító SPRAY-t (amely 30 különböző illatbankapható). Ez a MICROTRANS anyag képes arra, hogy semlegesítsen bármilyen kellemetlen szagot és ugyanakkor kellemes, lágy és illatos környezetet biztosít.

Amiben a Microburst különbözik a több piacon kapható készüléktől:

  • Különleges mikroporlasztó feje szinte észrevétlenné teszi a készülék működését a helyiségben tartózkodók számára.
  • Egyéni és igényes illatok széles választéka.
  • A töltőanyag alkotórészei a legjobb minőségű illóolajokat tartalmazzák, melyek rendkívüli tartósságot kölcsönöznek az illatoknak.

5 érv a Microbrust mellett:

  • A helyiségbe lépve friss, kellemes illat érzete fogadja a nap 24 órájában.
  • A látogatók kellemesebben érzik magukat a helyiségben.
  • Az adagolókban alkalmazott Neutralle illatok szagsemlegesítő anyagot (Microtrans) tartalmaznak, amely magához csalogatja, semlegesíti, és megsemmisíti a kellemetlen szagmolekulákat.
  • A Microburst töltőanyaga a mai kor igényei szerint bio-alapú: természetes, egészségre ártalmatlan anyagokból készül.
  • Töltőanyag-választékunkban megtalálható a rovarűző spray is.

 

 

 

A helyszín felmérésével lehet megállapítani, hogy mire van pontosan szükség a megkívánt optimális állapothoz, ez alapján össze lehet állítani a megoldást azokkal a szolgáltatásokkal, termékekkel, amikre szükség van.

Kérje díjmentes helyszíni felmérésünket az alábbi gombra kattintva!

Vissza az előző oldalra
Copyright © 2014 Sanodor Kft. - Minden jog fenntartva!