Air'O Kit illatosító szolgáltatás

Az Air’o Kit illatosító szolgáltatás célja a kisebb légterű helyiségek (pl. kis légterű üzletek, liftek, WC kabinok, öltöző helyiségek, stb.) illatosítása, szagsemlegesítése, illetve ezen helyiségek folyamatos légfrissítése, illatosítása, szagtalanítása.

A szolgáltatás során munkatársaink elhelyezik és beüzemelik az adagoló készüléket és 4 hetente kicserélik a töltőanyagot.

Az Air’o Kit illatosítókészülék képes egy kb. 10 légköbméteres helyiség frissen és illatosan tartására. Az adagolóban nincs mozgó alkatrész, ezért csendes, és így szinte észrevétlenné teszi a készülék működését a helyiségben tartózkodók számára. Nincs károsanyag-kibocsátás, nincs szükség elemre! Hajtógáz és egyéb hozzáadott párolgó, szerves alkotóelemek felhasználása nélkül készült!

A parfümlapok a legjobb minőségű illóolajokat tartalmazzák, amelyek rendkívüli tartósságot biztosítanak az illatoknak. Az illatokat nagy odafigyeléssel állítják össze a parfümszakmában dolgozó szakemberek, amelyek nagy változatosságot kínálnak a felhasználóknak a hagyományos WC illatosítókkal ellentétben. Így egyedi és igényes illatok választékával tudunk az Önök rendelkezésére állni.

 

Ajtóra is szerelhető, fehér és fémszínű kivitelben kapható.

Mérete: 135mm (ma) x 82mm (sz) x 25mm (mé)

Hozzászólások

Szóljon hozzá a cikkhez

Válasz

* Név:
* E-mail cím: (nem tesszük közzé)
   Honlap: (http:// -rel kezdve)
* Hozzászólás:
Vissza az előző oldalra
Copyright © 2014 Sanodor Kft. - Minden jog fenntartva!