Karrier

Technikus munkatársat keresünk!

Már kölyökként is vonzott a technikai találmányok világa?

A SanOdorban kihasználhatod technikai érdeklődésed és tudásod!  Az illatmarketing és a víznélküli takarítás új módszere olyan technikai találmányok, amelyek Magyarországon egyedülállóak. Ha szereted az újdonságokat és a kihívásokat, akkor köztünk a helyed, nálunk mindent megtudhatsz az illatosítás és mosdóhigiénia titkairól.

Feladatod lesz az illatosító készülékek telepítése, karbantartása, szervizelése, víznélküli mopok kiszállítása és az ügyfelek betanítása ennek használatára, és egyéb mosdóhigiéniával kapcsolatos műszaki teendők.

Feltétel, hogy legyen jó műszaki érdeklődésed és érzéked, középfokú végzettséged, és „B” kategóriás jogosítványod. 

Várjuk az önéletrajzodat az allas@sanodor.hu e-mail címen!

www.sanodor.hu   www.mesdi.hu

 

 


 

 


Munkatársat keresünk profi szaktanácsadó/értékesítő posztra!

Egy 14 éves múlttal és több mint 250 ügyféllel rendelkező, dinamikusan fejlődő cég szaktanácsadó munkatársakat keres.

„Zöld” üzletágunk fejlesztéséhez új, innovatív termékeket és szolgáltatásokat indítunk el a meglévő és potenciális ügyfeleink részére, melyet országosan és az országhatárokon túl (angol és francia nyelvterületeken is) szeretnénk teríteni.

Ha szereted az illatokat és a tisztaságot, ha szeretnél jól keresni és egy nagyon vidám csapatban komoly jövőt építeni, ahol folyamatosan lehet fejlődni, tanulni és egy „zöldebb világ” megalkotásában részt venni, akkor csatlakozz hozzánk!

A Te feladatod lesz együtt dolgozni Magyarország legnagyobb bevásárlóközpontjaival, irodaházaival és szállodáival, valamint az új ügyfelek felkutatása az ország egész területén, ajánlatok készítése és a szerződések megkötése.

Te vagy az ideális jelöltünk, ha vidám vagy, kitartó, ha jól kommunikálsz, van B kategóriás jogosítványod, tudod kezelni a számítógépet, nem félsz angolul megszólalni, szívesen tanulsz és hosszú távú együttműködésben gondolkodsz.

Kész főnyeremény, ha van néhány éves értékesítői tapasztalatod vagy élő kapcsolatrendszered.

Nagyon jó fizetést, vidám, összetartó csapatot, fejlődési lehetőségeket, stabil és biztos munkahelyet kapsz cserébe, amely külföldre is terjeszkedni fog.

 

Küldd az önéletrajzodat az allas@sanodor.hu címre!

www.sanodor.hu, www.mesdi.hu

 

 

 

 

 

Vezetői asszisztens munkakörbe

Felsőoktatási szakképzésben tanuló gyakornok munkatársakat keresünk

12 éve folyamatosan fejlődő magyar tulajdonú cégünk bővítésére lelkes, megbízható, vidám gyakornok munkatársakat keresünk!

Gyere el hozzánk es nézz körül nálunk, akár próba napra is jöhetsz.

Mik lesznek a feladataid?

Találkozók, tárgyalások szervezése; felmérésekben, marketing kutatásokban való részvétel; kiállítások szervezésében való részvétel; marketing szövegírás; külföldi innovációk felkutatása, a hozzájuk kapcsolódó fordítás; kontrolling feladatok; részfeladatok ellátása egy új zöld tisztítószer gyártásának beindításában és piaci bevezetésében

Mi az amire számíthatsz nálunk?

Láblógatásra, fénymásolásra, kávéfőzésre, boltba járásra NEM! Értékes munka elvégzésére keresünk munkatársat. Olyan feladatokat bízunk rád, amit most a marketing vezetőnk, a logisztikai vezetőnk és az ügyvezetőnk végez.

Mit kapsz cserébe?

Megegyezés szerinti bért, mindenre megtanítunk, ami a munkádhoz szükséges; előre egyeztetett időpontokban, az iskolához igazítva dolgozol heti 30 órát; teljes betekintést kapsz a cég működésébe és a vezetés döntési folyamataiba; fiatalos, laza csapattal dolgozol; állandó státuszt ajánlunk, ha jól megy a közös munka; támogatjuk a szakdolgozatod elkészítését

Mitől vagy Te az ideális munkatársunk?

Felsőoktatási szakképzésben tanulsz, gazdasági, marketing, vállalkozói szakirányon. Hiszed, hogy nem a méret a lényeg, azaz érdeklődsz a KKV-k világa iránt. Értesz a számítógéphez, tudsz és mersz angolul írni és beszélni. Vidám vagy, szereted a humort és tudsz keményen dolgozni.

Előnyt jelent a B-s jogosítvány és a német nyelvtudás

Várjuk az önéletrajzodat az allas@sanodor.hu e-mail címen!
www.sanodor.hu, www.mesdi.hu

 

Vissza az előző oldalra
Copyright © 2014 Sanodor Kft. - Minden jog fenntartva!