Vingardium Borligetben jártunk :)

Vingardium Borligetben jártunk, egészséges takarítást prezentáltunk! :)

Idén első alkalommal látogattunk el a Vingardiumra, ahol nem csak, mint kiállítók, hanem mint zöld partnerek vettünk részt. A három napos rendezvény nem csak egy hagyományos borfesztivál, annál több lehetőséget nyújt a vendégeknek. A Vingardium egy környezettudatos családias hangulatú fesztivál, ahol korosztálytól függetlenül mindenki megtalálhatta a kedvére valót, legyen szó gasztronómiáról, zenéről vagy programokról…

 

Mi a gyermekligetben vártuk azokat, akik többet szerettek volna tudni pl. a zölddé válásról, az egészséges takarításról és a probiotikus tisztítószerek előnyeiről.

A rendezvényen mutatkozott be a nagyközönség előtt először, a probiotikus vegyszermentes tisztítószer családunk. A családi rendezvény remek alkalmat nyújtott arra, hogy felhívjuk a kisgyermekes családok figyelmét, hogy milyen veszélyekkel járhat, ha nem váltanak zöld és egészségbarát tisztítószerekre. Reméljük sok hasznos ismerettel távoztak standunktól az odalátogatók. Köszönjük mindenkinek, aki kitöltötte a kérdőívünket, jó volt hallani, hogy a többség nyitottan áll a környzetettudatos életvitelhez és szívesen próbálna ki vegyszermentes tisztítószereket.

A VIP részlegen elhelyezett szelektív szemeteseinkkel, a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára szerettük volna felhívni a figyelmet. Habár az idő nem volt végig a barátunk, mégis jó élményekkel és tapasztalatokkal távoztunk a harmadik nap végén.

Nem csak a probiotikus tisztítószerek megismertetése volt a célunk. A szervezőkkel közösen kitaláltunk egy „Üzenőfát”, ahol komoly vagy éppen vicces jövőnek szánt üzeneteket helyezhettek el az oda látogató kicsik és nagyok :) A nap folyamán szépen gyarapodtak az üzenetek, de reméljük jövőre még ennél is többen csatlakoznak a projekthez.

Küldetésünk hozzájárulni egy zöldebb, élhetőbb világhoz, ahol az emberek egészségben élnek és a Föld is tovább él. Minden nap ezen dolgozunk továbbra is…

www.sanodornature.hu

 

Legközelebb itt találkozhatsz velünk személyesen:

TeSzedd! https://www.facebook.com/events/1764320263861540/?fref=ts

FitForLife2017:https://www.facebook.com/events/223190134837708/

 

Hozzászólások

Szóljon hozzá a cikkhez

Válasz

* Név:
* E-mail cím: (nem tesszük közzé)
   Honlap: (http:// -rel kezdve)
* Hozzászólás:
Vissza az előző oldalra
Copyright © 2018 Sanodor Kft. - Minden jog fenntartva!