PROZONE® ÓZONGENERÁTOR SZOLGÁLTATÁS

A PROZONE® szolgáltatás célja a zárt terek folyamatos szagtalanítása, olyan módon, ami sem az emberre, sem pedig a környezetre nem jelent veszélyt. Különösen jól alkalmazható olyan területeken, ahol sok ember fordul meg egyszerre és fontos az esetleg kellemetlen szagok semlegesítése. Ilyenek például edzőtermek, éttermek, konyhák, szállodák, rendelők, gondozóházak… stb.

6 érv a PROZONE® mellett:

  • Automatikusan semlegesíti a kellemetlen szagokat.
  • Megsemmisíti a káros mikroorganizmusokat.
  • A levegőben előforduló vírusok 99,5%-át elpusztítja.
  • Egyszerűen és gyorsan felszerelhető.
  • Programozható változatban is.
  • Az egyetlen olyan ózongenerátor, amely a megfelelő TÜV engedélyekkel rendelkezik.

A PROZONE® automatikus ózongenerátort és szagsemlegesítőt arra tervezték, hogy a legkülönfélébb helyszíneken megszüntesse a kellemetlen szagokat és elpusztítsa a levegőben terjedő vírusok 99,5%-át. Az ózon, amit a PROZONE® termel, elpusztítja a káros mikroorganizmusokat, amikkel érintkezésbe kerül és lebontja a szagokat okozó összetevőket – ilyen módon semlegesíteni tudja az általuk termelt kellemetlen szagokat.

Kifejezetten jól alkalmazható az éttermekből és konyhákból származó ételszagok semlegesítésére, edzőtermek, állatorvosi rendelők szagtalanítására! 

A készülék egyedüliként kapta meg a TÜV SÜD „BS / EN60335 parts 1 and 2” engedélyeket.

A PROZONE® szolgáltatás részeként technikusaink 4 hetente ellenőrzik a készülékek működését, elvégzik az esetleg szükséges karbantartását, a félvezető felület időszakos cseréjét és a berendezés tisztítását.

Egy készülékkel 150 m3 teret lehet szag mentesíteni, ez természetesen függ a szag intenzitásától is.

A helyszín felmérésével lehet megállapítani, hogy mire van pontosan szükség a megkívánt optimális állapothoz, ez alapján össze lehet állítani a megoldást azokkal a szolgáltatásokkal, termékekkel, amikre szükség van.

Kérje díjmentes helyszíni felmérésünket az alábbi gombra kattintva!

 
Vissza az előző oldalra
Copyright © 2018 Sanodor Kft. - Minden jog fenntartva!