T-Cell illatosító szolgáltatás

T-Cell illatmarketing szolgáltatás

Az illatmarketing egy nagyon hatékony eszköz a fogyasztói, üzleti döntések pozitív befolyásolására. Továbbá nagyon jó reklámeszközként is funkcionálhat egy cég számára. 

A TCell illatosító készülék Technical Concepts Co. legfrissebb újítása! Szabadalmaztatott illatkibocsátó rendszere segítségével a T-Cell két hónapon keresztül folyamatosan, pontosan szabályozott mennyiségű, igényesen kialakított illatot enged a levegőbe.

Az illatmarketinget segítő szolgáltatás során munkatársaink felhelyezik és beüzemelik az adagoló készüléket és meghatározott időközönként kicserélik a töltőanyagot. A T-Cell képes 50 négyzetméteres helyiség illetve 168 légköbméter frissen és illatosan tartására.

6 érv a készülék használata mellett:

  • Működési ideje alatt olyan környezetet teremt, melynek levegője a nap 24 órájában kellemes.
  • Környezetbarát – nincs károsanyag-kibocsátás (hajtógáz nélkül működik), nincs szükség elemre, újrahasznosítható összetevőkből áll.
  • Tisztaságillata tisztaságot jelent és egy jól karbantartott helyiség növeli a munkamorált.
  • Illatmarketing segítségével a látogatók jó közérzetét, illetve a pozitív megítélés lehetőségét is elősegítheti.
  • Az ügyfelek által kedvelt illataink a maguk nemében a legkiválóbbak!
  • Az első olyan termék,mely valóban hatékony, s emellett egy igazi zöld termék is!

A tartós illat megteremtése lehetséges!

A T-Cell az illatmarketing egyik oszlopos tagja.

A Technical Concepts által kidolgozott T-Cell folyamatos illatosító rendszer adagolói biztosítják az illatszint folyamatosságát két hónapon keresztül. A hagyományos gélen alapuló rendszerek folyamatosan veszítenek illatukból a párolgás során, ám a T-Cell szinten tartja azt!

A T-Cell tartalmazza a szabadalmaztatott Microtrans szagsemlegesítőt! Valamint a leghatékonyabb illatmarketing eredmények eléréséhez a legjobb minőségű illóolajokat alkalmazzuk, melyek növelik a helyiségben tartózkodók tisztaságérzetét és jó közérzetét. Az ügyfelek által kedvelt illatok nagy választékát kínáljuk, melyek mindegyike friss és hosszantartó, az enyhétől az intenzívig terjedő erősségben kapható.

Kivitel: fehér, króm, szürke és fekete színben, hiszen az illatmarketing minőségéhez megfelelő készülék is jár!

Illatok Intenzitás
Floral Blaze
Polar Mist ●●
Blue Splash ●●●
Crystal Breeze ●●●
Citrus ●●●●
Sweet Lavender ●●●●
Oudh ●●
Mandarin
Fruit Crush ●●
Tropical Sunrise ●●

 

A helyszín felmérésével lehet megállapítani, hogy mire van pontosan szükség a megkívánt optimális állapothoz, ez alapján össze lehet állítani a megoldást azokkal a szolgáltatásokkal, termékekkel, amikre szükség van.

Kérje díjmentes helyszíni felmérésünket az alábbi gombra kattintva!

Vissza az előző oldalra
Copyright © 2018 Sanodor Kft. - Minden jog fenntartva!