Air'O Kit illatosító szolgáltatás

Az Air’o Kit illatosító szolgáltatás célja a kisebb légterű helyiségek (pl. kis légterű üzletek, liftek, WC kabinok, öltöző helyiségek, stb.) illatosítása, szagsemlegesítése, illetve ezen helyiségek folyamatos légfrissítése, illatosítása, szagtalanítása.

A szolgáltatás során munkatársaink elhelyezik és beüzemelik az adagoló készüléket és 4 hetente kicserélik a töltőanyagot.

Az Air’o Kit illatosítókészülék képes egy kb. 10 légköbméteres helyiség frissen és illatosan tartására. Az adagolóban nincs mozgó alkatrész, ezért csendes, és így szinte észrevétlenné teszi a készülék működését a helyiségben tartózkodók számára. Nincs károsanyag-kibocsátás, nincs szükség elemre! Hajtógáz és egyéb hozzáadott párolgó, szerves alkotóelemek felhasználása nélkül készült!

A parfümlapok a legjobb minőségű illóolajokat tartalmazzák, amelyek rendkívüli tartósságot biztosítanak az illatoknak. Az illatokat nagy odafigyeléssel állítják össze a parfümszakmában dolgozó szakemberek, amelyek nagy változatosságot kínálnak a felhasználóknak a hagyományos WC illatosítókkal ellentétben. Így egyedi és igényes illatok választékával tudunk az Önök rendelkezésére állni.

 

Ajtóra is szerelhető, fehér és fémszínű kivitelben kapható.

Mérete: 135mm (ma) x 82mm (sz) x 25mm (mé)

 
 
 
 
 

A helyszín felmérésével lehet megállapítani, hogy mire van pontosan szükség a megkívánt optimális állapothoz, ez alapján össze lehet állítani a megoldást azokkal a szolgáltatásokkal, termékekkel, amikre szükség van.

Kérje díjmentes helyszíni felmérésünket az alábbi gombra kattintva!

Vissza az előző oldalra
Copyright © 2018 Sanodor Kft. - Minden jog fenntartva!