WC szagtalanító, illatosító szolgáltatás

Az ODORIZER SZOLGÁLTATÁS célja, hogy olyan érzékeny területek, mint a mellékhelyiségek és öltözők, a nap 24 órájában egészségre ártalmas anyagoktól mentesek, és higiéniai szempontból tökéletes állapotban legyenek! A WC szagtalanítás, illatosítás, a fertőtlenítés és vízkőtelenítés eredményeképpen ezen helyiségekben mindig kellemes tisztaság és illat fogadja az ide belépőket.

Az ODORISER SZOLGÁLTATÁS 4 fázisból áll:

 1. Az ODORITE szagtalanító és illatosító készülékek felhelyezése és üzembe helyezése. Minden 21. napon a SanOdor Kft. munkatársai a készülékekben kicserélik az elemet, illetve a PERMAFRESH WC szagtalanító és illatosító gélt (amely 25 különböző illatban és 5 intenzitásban kapható). Ez az abszorpciós anyag képes arra, hogy semlegesítsen bármilyen kellemetlen szagot és ugyanakkor kellemes, lágy és illatos környezetet biztosít.
 2. Minden 21. napon a SanOdor Kft. munkatársai a mellékhelyiségek és öltözők szaniter berendezéseit - a WC kagylókat és piszoárokat - bepermetezik egy A-300 nevű baktericid fertőtlenítőszerrel. Ez a szer már a bepermetezés pillanatában megszünteti az alkalmazott területen bárminemű mikrobiológiai élet jelenlétét.Annak érdekében, hogy a helyiségbe belépő vendégek felbecsülhessék a helyiség higiéniájáról történő gondoskodást, elhelyezünk egy erre vonatkozó információs matricát.
 3. Minden 21. napon a SanOdor Kft. munkatársai vízkőtelenítik a WC kagylókat és piszoárokat egy WC-505 nevű szerrel. Ezt a hatóanyagot kizárólagosan arra gyártották, hogy a fajansz újkori tisztaságát visszaadja, eltüntetve róla a meszes, oxidos illetve vízkő jellegű lerakódásokat.
 4. A férfi mellékhelyiségek WC kagylóiban és piszoárjaiban elhelyezzük az URITARGET matricát. Ez a pókot ábrázoló matrica arra inspirálja az urakat, hogy erre a meghatározott pontra „célozzanak”, amely által a mellékhelyiségek tisztábbak maradnak.

Elérhető illatok:

 • Jázmin
 • Kaliforniai narancs
 • Amazonas
 • Barackfa liget
 • Frissen mosott ruha
 • „Holiday” – szabadság
 • Menta
 • Citrom kókusz
 • Powerhouse

A helyszín felmérésével lehet megállapítani, hogy mire van pontosan szükség a megkívánt optimális állapothoz, ez alapján össze lehet állítani a megoldást azokkal a szolgáltatásokkal, termékekkel, amikre szükség van.

Kérje díjmentes helyszíni felmérésünket az alábbi gombra kattintva!

 

Vissza az előző oldalra
Copyright © 2018 Sanodor Kft. - Minden jog fenntartva!