Légtér illatosítás légtechnikai rendszeren keresztül

Illatosításra ajánlott terület:  200 m3-től több ezer m3–ig

A készülékek meghatározott intenzitásban és időközönként száraz részecskék formájában bocsájtanak ki illatanyagot.

A kitelepített berendezés teljes mértékben időzíthető/programozható az igényeknek megfelelően pl. a hét minden napjára, a nap 24 órájára is beállítható.

A SanOdor a kiemelkedés új lehetőségét kínálja, amely komoly előnyt jelent a konkurenciával szemben ebben az erős gazdasági versenyben. Egy jó illat sokkal hatékonyabb marketing eszköz, mint egy látványos nyomdai reklám. Míg a látásért csupán 4, addig a szaglásért több mint 1000 gén felel.

Nagy előnye, hogy az amúgy „reklámkerülők” csoportját is eléri, ellentétben a vizuális befolyásoló marketingeszközökkel és tudat alatt képes befolyásolni az embereket.

 

A készülék használatának egyetlen feltétele a már meglévő és működő légtechnikai rendszer, amelyen keresztül biztosítja az egyenletes illat eloszlást.

 

Mit csinálnak a munkatársaink a helyszínen?

Miután kapcsolatba lépett velünk, egy előre egyeztetett időpontban szakértő kollégánk felméri az illatosítani kívánt terület adottságait, adatokat kér be a légtechnikai rendszerről, ez alapján kikalkuláljuk az optimális illatanyag felhasználást és javaslatot teszünk a helységhez leginkább illeszkedő illatra (természetesen az ügyfél igények figyelembevételével).

A rendszer telepítése csak minimális beszerelési munkával jár. A készülék kihelyezése során, a technikus munkatársunk egy 15 mm-es lyukat készít a légtechnikai rendszeren, egy szilikon csövet illeszt a résbe, légmentesen tömíti azt, majd beállítja az optimális teljesítményre a berendezést.  Kollégánk ezt követően 4 hetente karbantartja a készüléket és utántölti a parfümfinomságú illatanyagot a készülékben.

 

A légtér illatosító berendezések alkalmazásának előnyei:

A helyiségbe lépve friss, kellemes, harmonikus illat érzete fogadja a belépőket.

A látogatók kellemesebben érzik magukat a helyiségben és jobb lesz a hangulatuk.

Nincsen egyszeri nagy beruházás, hiszen a szolgáltatás havonta fizetendő.

Nincs lejáró garancia idő. A szolgáltatás igénybevétele alatt a berendezést díjtalanul kicseréljük esetleges meghibásodás esetén.

Egy légköbméterre lebontva a leggazdaságosabb illatosítási megoldás.

Legtöbb esetben a készüléket rejtve tudjuk telepíteni a helyszínen, így nem rontja a helyszín megjelenését más megoldásokkal szemben.

Környezetre és egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaz!

Illatválaszték:

A 40 sztenderd illat között mindenki megtalálja a hozzá leginkább illőt, de egyedi illat készítésére is van lehetőség.

A töltőanyag alkotórészei a legjobb minőségű illóolajokat tartalmazzák, melyek rendkívüli tartósságot kölcsönöznek az illatoknak.

 

Hova ajánljuk a légtechnikás illatosítás használatát? Pl. szálloda hallok, bevásároló központok, irodaházak, tárgyaló teremek, fürdőkomplexumok, casinók, ügyfélterek, öltözök, szórakozóhelyek stb. 

 

Kérje díjmentes helyszíni felmérésünket az alábbi gombra kattintva!

Vissza az előző oldalra
Copyright © 2018 Sanodor Kft. - Minden jog fenntartva!