Intim hulladékgyűjtés / intim hulladékgyűjtő

A SanOdor női intimdobozokat a női mellékhelyiségekbe helyezzük el. Az intim hulladék gyűjtés célja az intim betétek és tamponok összegyűjtése és teljes sterilizálása.  Meghatározott időszakonként (7, 14, 21 ill. 28 naponta) a SanOdor Kft. munkatársai összegyűjtik a használt konténerek tartalmát és teljesen új, higiénikus, tiszta zsákokat helyeznek vissza a helyükre.

Az intim hulladék gyűjtők rozsdamentes, billenő nyílólappal vannak ellátva, hogy a konténerek tartalma ne legyen látható a hulladék bedobásakor. A beépített pedál használatának köszönhetően pedig a konténert nem kell kézzel megérinteni, ezáltal biztosítható a teljes higiénia!

A női intim hulladék gyűjtőnek három funkciója van:

  1. Megakadályozza a tamponokban és intim betétekben található mikrobiológiai élet, a baktériumok, vírusok jelenlétét. A BIOTAL nevű – kizárólagosan nálunk használt – csíraölő kristály biztosítja a HIV és a Hepatitis B vírus teljes elpusztítását épp úgy, mint a többi kórokozó baktérium megsemmisítését közvetlen érintkezés és párologtatás útján.
  2. Megszünteti a bakteriológiai bomlás során kialakuló kellemetlen szagokat a keletkezés pillanatában.
  3. Növeli a női mellékhelyiségek presztízsét azáltal, hogy figyelmet fordítanak egy ilyen apró, de annál fontosabb részletre is! 
    Ez tiszteletet és egyben megbecsülést is jelent úgy a női vendégek - akik a mellékhelyiségek használói, - mint a karbantartó személyzet felé, akinek nem kell foglalkozni a dugulásokkal.

A legfontosabb különbség az általunk kínált és a piacon található többi női intim hulladékgyűjtés szolgáltatás között, hogy a SanOdor Kft. által kínált szolgáltatás teljes körű hatékonyságot biztosít.

A szolgáltatás igénybe vétele esetén a megrendelőnek a későbbiekben már nem kell gondot fordítania az intimhulladék eltávolítására és megsemmisítésére, hiszen a szolgáltatás jellegéből adódóan technikus kollégáink minden alkalommal elvégzik ezt: kiürítik a női intim hulladék gyűjtő tárolóját, üres zsákot helyeznek a konténerbe (amibe a csíraölő kristályt töltik), végül a keletkezett hulladékot elszállítják.

VÁLASZTHATÓ INTIMDOBOZ MÉRETEK:

  • San 1 Ped 20 literes 
  • San 4 Ped 16 literes

A SanOdor női intimdobozokat úgy alakították ki, hogy az tökéletesen beférjen bármely WC kabinba.

 

A helyszín felmérésével lehet megállapítani, hogy milyen termékekre/szolgáltatásokra, van pontosan szükség a megkívánt optimális állapothoz.

Kérje díjmentes helyszíni felmérésünket az alábbi gombra kattintva!

Vissza az előző oldalra
Copyright © 2018 Sanodor Kft. - Minden jog fenntartva!