Automata toalett és piszoártisztító / WC dugulásmegelőző szolgáltatás

A világon mindenhol problémát jelent a toalettek és piszoárok vízkő, húgykő és egyéb, a használat során keletkező oxidos jellegű lerakódásainak folyamatos eltűntetése, amely a kellemetlen szagok elsődleges okozója.

A Technical Concepts Co. hosszú éveken keresztül kísérletezte ki azt a módszert, amelynek segítségével a nap 24 órájában, folyamatosan húgykőteleníteni tudjuk a WC kagylókat és piszoárokat, egy automata rendszer működtetésével.

Az általunk felszerelt automata adagolóban lévő Bio-Purinel névre hallgató enzim lebontja a falon belüli vezetékek belsejében is lerakodó húgykövet, amely a legnagyobb problémát jelenti az üzemeltetőknek. A lerakódás miatt a csövek keresztmetszete idővel oly mértékben leszűkül, hogy azon már semmilyen folyadék nem tud átfolyni és ezáltal nemcsak elviselhetetlen szagokat, hanem csőrepedést is okozhat. Ezt a problémát nemcsak azért nehéz kezelni, mert a szikla keménységűvé vált húgykő eltávolítása a legrosszabb munkák közé tartozik, hanem mert a csövek falon belüli elhelyezkedése miatt bármilyen eljárás igen költséges és fennakadást okozhat a WC-k üzemeltetése során.

Az általunk felszerelt automata WC dugulásmegelőző adagoló egy olyan, biológiailag könnyen és gyorsan lebomló enzimet juttat folyamatosan a rendszerbe, amely egyben vízkő és húgykőteleníti a piszoárok és WC kagylók felszínét is. A rendszer nagy előnye többek között, hogy bármilyen vízöblítéses rendszerbe könnyen és egyszerűen beköthető.

Az „AutoSanitizer” WC dugulásmegelőző szolgáltatás elvégzése során munkatársaink 30 naponként kicserélik az automata adagolóban lévő elemet és töltőanyagot, valamint folyamatosan karbantartják a készüléket.

5 érv azért, hogy HASZNÁLJA:

  • A leghatékonyabb rendszer arra, hogy a WC kagylókat és piszoárokat higiénikusan és tisztán tartsa!
  •  Használatával elkerülhető a csőtörés, illetve a vezetékekben keletkező dugulás, és a különböző oldószerekre szánt pénz is megspórolható: a benne lévő enzim feloldja a lerakodott húgy- és vízkövet.
  • Az utántöltő teljesen környezetbarát anyagokat tartalmaz, nem rongálja a csöveket, nem szennyezi a vizet.
  • Ritkán kell utántölteni, hiszen egy töltőanyag 3100 öblítéshez nyújt biztonságot!
  • Érintés nélküli rendszer, amely lecsökkenti a karbantartási munkát, valamint megvédi a karbantartó és takarítószemélyzetet attól, hogy közvetlen kapcsolatba kerüljenek a káros baktériumokkal.


- Kivitel:  fehér, króm, szatén és aranyozott színben
- Méret: 202 mm x 118 mm x 80 mm

Fontos tudnivaló: a szolgáltatás igénybevétele esetén minden más vegyszer, tisztítószer használata tilos és fölösleges – mert az elérni kívánt enzimatikus hatást megszüntetik!

 

A helyszín felmérésével lehet megállapítani, hogy mire van pontosan szükség a megkívánt optimális állapothoz, ez alapján össze lehet állítani a megoldást azokkal a szolgáltatásokkal, termékekkel, amikre szükség van.

Kérje díjmentes helyszíni felmérésünket az alábbi gombra kattintva!

Vissza az előző oldalra
Copyright © 2018 Sanodor Kft. - Minden jog fenntartva!