Illatmarketing szolgáltatások

Ahol jó lenni, ott többet tartózkodunk, többet vásárolunk, és jobban dolgozunk. A SanOdor megteremti azt a friss, illatos levegőt, ami hozzájárul a hosszabb ott tartózkodáshoz vagy akár egy speciális atmoszféra kialakulásához, ezzel megkülönböztetve az illat gazdáját másoktól. Az emberek emlékeznek erre, így akár egy saját márkaillat is létrehozható.

Amihez jó emlékek kapcsolódnak, ott tovább maradnak az emberek, oda szívesen visszatérnek, ahhoz jobban ragaszkodnak, ez pedig közvetve vagy közvetlenül vásárlókat, vásárlásokat, márkahűséget, bevétel emelkedést jelent.

Technikailag többféle módon lehet megvalósítani, a kialakítását befolyásolja:

  • A tér nagysága
  • A légáramlás, szellőztetés módja
  • Folyamatos az illatosítás vagy ismétlődő
  • A tér elrendezése

A helyszín felmérésével lehet megállapítani, hogy mire van pontosan szükség a kívánt illatosítás eléréséhez. Ezek alapján össze lehet állítani a megoldást azokkal az szolgáltatásokkal, termékekkel, amikre szükség van.

Kérje díjmentes helyszíni felmérésünket az alábbi gombra kattintva:

Díjmentes helyszíni felmérést kérek!

Példák az illatmarketing alkalmazására

Üzletek

Üzletek

Irodák

Irodák

Hallok, szállodák

Hallok, szállodák

Szobák

Szobák

Rendezvények

Rendezvények

Termék promóciók

Termék promóciók

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Légtér illatosító rendszerek

Légtér illatosító rendszerek

Illatosításra ajánlott terület: 200 m3-től több ezer m3-ig. A készülékek meghatározott intenzitásban és időközönként száraz részecskék formájában bocsájtanak ki illatanyagot. A kitelepített berendezés teljes mértékben időzíthető / programozható az igényeknek megfelelően pl. a hét minden napjára, a nap 24 órájára is beállítható...

Bővebben »
Sanoscent

Sanoscent szolgáltatás

A Sanoscent szolgáltatás célja a nagy terek (100-150 m2) folyamatos és rendszeres illatosítása, ami pozitív felhasználói élményt biztosít olyan területeken, mint például edzőtermek, szállodák, színházak, mozik, üzletek, óvodák, iskolák, autókereskedések, kávézók, irodák, rendelők, rendezvénytermek… stb.

Bővebben »
T-Cell

T-Cell illatosító szolgáltatás

Szabadalmaztatott illatkibocsátó rendszere segítségével a T-Cell két hónapon keresztül folyamatosan, pontosan szabályozott mennyiségű, igényesen kialakított illatot enged a levegőbe. A T-Cell képes 50 négyzetméteres helyiség, illetve 168 légköbméter frissen és illatosan tartására, mindezt környezetbarát módon károsanyag-kibocsátás nélkül.

Bővebben »
Microburst

Microburst szolgáltatás

A MICROBURST szolgáltatás célja, hogy a közösségi területek, mint az üzlethelyiségek, irodák, tárgyalótermek, éttermek, egészségügyi intézmények várótermei, öltözők a nap 24 órájában kellemes illatúak és szagtalanok legyenek. Az illatosító szolgáltatás eredményeképpen ezen helyiségekben mindig kellemes, friss illat fogadja a belépőket. 

Bővebben »
Microburst Duett

Microburst Duett szolgáltatás

Microburst Duett szolgáltatás célja, hogy a közösségi területek, mint az üzlethelyiségek, tárgyalótermek, éttermek, öltözők, irodák a nap 24 órájában kellemes illatúak és szagtalanok legyenek. Az illatosító szolgáltatás eredményeképpen ezen helyiségekben mindig kellemes illat fogadja a belépőket. Az adagoló 10 percenként bocsát ki váltakozva 2 nagyszerű illatot, ami mindig az újdonság erejével hat a környezetre.

Bővebben »
 
Vissza az előző oldalra
Copyright © 2018 Sanodor Kft. - Minden jog fenntartva!