Wc szagtalanítás, illatosítás

Szolgáltatásaik kapacitásuk szerinti növekvő sorrendben olvashatóak.

 

Légtér illatosítás légtechnikai rendszeren keresztül

Illatosításra ajánlott terület:  200 m3-től több ezer m3–ig

A készülékek meghatározott intenzitásban és időközönként száraz részecskék formájában bocsájtanak ki illatanyagot.

A kitelepített berendezés teljes mértékben időzíthető/programozható az igényeknek megfelelően pl. a hét minden napjára, a nap 24 órájára is beállítható.

A SanOdor a kiemelkedés új lehetőségét kínálja, amely komoly előnyt jelent a...

A PROZONE® szolgáltatás célja a zárt terek folyamatos szagtalanítása, olyan módon, ami sem az emberre, sem pedig a környezetre nem jelent veszélyt. Különösen jól alkalmazható olyan területeken, ahol sok ember fordul meg egyszerre és fontos az esetleg kellemetlen szagok semlegesítése. Ilyenek például edzőtermek, éttermek, konyhák, szállodák, rendelők, gondozóházak… stb.

6 érv a PROZONE® mellett:

  • Automatikusan semlegesíti a kellemetlen szagokat.
  • Megsemmisíti a káros...

Az Air’o Kit illatosító szolgáltatás célja a kisebb légterű helyiségek (pl. kis légterű üzletek, liftek, WC kabinok, öltöző helyiségek, stb.) illatosítása, szagsemlegesítése, illetve ezen helyiségek folyamatos légfrissítése, illatosítása, szagtalanítása.

A szolgáltatás során munkatársaink elhelyezik és beüzemelik az adagoló készüléket és 4 hetente kicserélik a töltőanyagot.

Az Air’o Kit illatosítókészülék képes egy kb. 10 légköbméteres helyiség frissen és illatosan tartására. Az...

T-Cell illatmarketing szolgáltatás

Az illatmarketing egy nagyon hatékony eszköz a fogyasztói, üzleti döntések pozitív befolyásolására. Továbbá nagyon jó reklámeszközként is funkcionálhat egy cég számára. 

A TCell illatosító készülék Technical Concepts Co. legfrissebb újítása! Szabadalmaztatott illatkibocsátó rendszere segítségével a T-Cell két hónapon keresztül folyamatosan, pontosan szabályozott mennyiségű, igényesen kialakított illatot enged a levegőbe.

Az illatmarketinget...

WC szagtalanító, illatosító szolgáltatás

Az ODORIZER SZOLGÁLTATÁS célja, hogy olyan érzékeny területek, mint a mellékhelyiségek és öltözők, a nap 24 órájában egészségre ártalmas anyagoktól mentesek, és higiéniai szempontból tökéletes állapotban legyenek! A WC szagtalanítás, illatosítás, a fertőtlenítés és vízkőtelenítés eredményeképpen ezen helyiségekben mindig kellemes tisztaság és illat fogadja az ide belépőket.

Az ODORISER SZOLGÁLTATÁS 4 fázisból áll:
  1. Az ODORITE...

A MICROBURST szolgáltatás célja, hogy az olyan közösségi területek, mint az üzlethelyiségek, tárgyalótermek, éttermek, öltözők, irodák,  mellékhelyiségek  a nap 24 órájában egészségre ártalmas anyagoktól mentesek és higiéniai szempontból tökéletes állapotban legyenek. Az illatosítás eredményeképpen ezen helyiségekben mindig kellemes illat fogadja az ide belépőket.

A Microburst szagtalanító és illatosító készülékek felhelyezése és üzembe helyezése. Minden 4.héten a SanOdor Kft....

A Microburst Duet szolgáltatás célja, hogy a közösségi területek, mint az üzlethelyiségek, tárgyalótermek, éttermek, öltözők, irodák a nap 24 órájában kellemes illatúak és szagtalanok legyenek. Az illatosítás eredményeképpen ezen helyiségekben mindig kellemes illat fogadja az ide belépőket.

8 érv a Microburst DUET mellett:
  • A látogatók kellemesebben érzik magukat a helyiségben, az illatok az igényességet jelzik ügyfelei/vendégei számára.
  • 63 %-kal kevesebb kémiai anyagot...

A Sanoscent szolgáltatás célja a nagy terek (100-150 m2) folyamatos és rendszeres illatosítása, ami pozitív felhasználói élményt biztosít olyan területeken, mint például edzőtermek, szállodák, színházak, mozik, üzletek, óvodák, iskolák, autókereskedések, kávézók, irodák, rendelők, rendezvénytermek… stb.

A készülék elektromosság segítségével párologtat, ám áramkimaradás esetén is továbbműködik a benne található biztonsági elemeknek köszönhetően! A szolgáltatás során munkatársaink...

Vissza az előző oldalra
Copyright © 2018 Sanodor Kft. - Minden jog fenntartva!