Illatosító-szagtalanító szolgáltatások

Mosdó szagtalanító, illatosító szolgáltatásaink

Egy mosdó, egy helyiség tisztasági fokát azonosítjuk a benne uralkodó szaggal vagy annak hiányával, jobb esetben illattal. A SanOdor szagmentesítő-illatosító készülékei egyszerre semlegesítik a nemkívánatos szagokat és illatosítják a levegőt, így biztosítva az állandó kellemes illatot ott is, ahol az magától nem lehetséges.

A szolgáltatások folyamatos, jó közérzetet, tisztaságérzetet teremtenek, ezáltal az iroda, üzlet, cég presztízsét is emelik.

A készülékeket az üzemeltetés módja, a kapacitás, az intenzitás, a levegőbe bekerülés módja különbözteti meg.

A helyszín felmérése, a légtechnikai adatok megvizsgálása után lehet kiválasztani a megfelelő kapacitású készüléket, ami megoldja a helyiség szagtalanítási-illatosítási problémáit.

Kérje díjmentes helyszíni felmérésünket az alábbi gombra kattintva:

Díjmentes helyszíni felmérést kérek!

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Odorizer

Odorizer Szolgáltatás

Az ODORIZER SZOLGÁLTATÁS célja, hogy olyan érzékeny területek, mint a mellékhelyiségek és öltözők, a nap 24 órájában egészségre ártalmas anyagoktól mentesek, és higiéniai szempontból tökéletes állapotban legyenek!

Bővebben »
Air'O Kit

Air'O Kit Szolgáltatás

Az Air’o Kit illatosító szolgáltatás célja a kisebb légterű helyiségek (pl. kis légterű üzletek, liftek, WC kabinok, öltöző helyiségek, stb.) illatosítása, szagsemlegesítése, illetve ezen helyiségek folyamatos légfrissítése...

Bővebben »
PROZONE

PROZONE Szagmentesítő szolgáltatás

A PROZONE® szolgáltatás célja a zárt terek folyamatos szagtalanítása, olyan módon, ami sem az emberre, sem pedig a környezetre nem jelent veszélyt. Különösen jól alkalmazható olyan területeken…

Bővebben »
Vissza az előző oldalra
Copyright © 2018 Sanodor Kft. - Minden jog fenntartva!