Karrier

1 fő értékesítő / kereskedelmi képviselő gyakornok és

1 fő marketing asszisztens gyakornok kerestetik!

Nálunk a helyed, ha- egy olyan környezetben szeretnél gyakorlati tapasztalatot szerezni, ahol mindenki arra törekszik, hogy a legjobbat hozza ki magából,

- ha te is szeretnél egy ilyen csapatnak a tagja lenni, ahol egy mentorprogram keretében megtanítjuk Neked azt is, hogy hogyan tudod a lehető legtöbbet kihozni magadból Te is.

Így megszerezhetsz minden tudást és gyakorlatot, amely a hosszú távú elhelyezkedésedet biztosíthatja majd egy eredményorientált, lendületes csapatban!

Garancia programunkban résztvevő gyakornokainknak eredményes együttműködés esetén hosszú távú, stabil munkahelyet, előrelépési lehetőséget, változatos munkát, folyamatos képzéseket, jó fizetést és egy remek csapatot tudunk biztosítani!

Ha érdekel ez a karrier lehetőség egy olyan csapatban,ahol mindenki nap, mint nap egy élhetőbb, zöld bolygóért tevékenykedik, akkor látogass el honlapunkra, gyűjts be még több információt rólunk, küldetésünkről, üzleti filozófiánkról, termékeinkről, szolgáltatásainkról és referenciáinkról (nézd meg mit mondanak rólunk mások) és

JELENTKEZZ MOST, nehogy lemaradj!

Tekintettel arra, hogy egy támogatott projekt keretében kívánunk alkalmazni, a projekt által előírt kritériumok szerint alkalmas vagy ha:

 • a munkaviszony megkezdésekor 25 évnél fiatalabb vagy,
 • az Országos Képzési Jegyzékben szabályozott szakképesítésed van, kivéve a 62-es OKJ szintkódú szakképesítéseket, vagyis nem lehetsz felsőfokú végzettséghez kötött szakképesítésű,
 • a foglalkoztatási jogviszony megkezdésekor oktatási intézmény nappali tagozatán nem tanulhatsz, és nem is dolgozhatsz,
 • nincs felsőfokú végzettséged vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettséged,
 • a támogatási kérelem benyújtását megelőzően nem álltál velünk munkaviszonyban,
 • a lakóhelyed vagy tartózkodási helyed szerinti területileg illetékes Járási Hivatalnál (Kormányhivatalnál) az Ifjúsági Garancia rendszerben - a gyakornoki munkaviszony létesítését megelőzően - igazoltan be kell regisztrálnod – de ebben segítünk. (A regisztráció alátámasztására a Járási Hivatal által kiadott Igazolás szolgál.)

Jelentkezésed egy fényképes önéletrajzzal továbbítsd nekünk a hr@sanodor.hu email címre.

És ha van kérdésed, fordulj hozzánk bizalommal! Szaktanácsadó-értékesítőt keresünk 

A SANODOR KFT.

budapesti székhelyére SZAKTANÁCSADÓ-ÉRTÉKESÍTŐ munkatársat keres!

A 2004-ben alakult SANODOR Kft. egy olyan higiéniai kultúra széleskörű elterjesztésén munkálkodik, amellyel üzleti partnereinek sikeresebb működéséhez egy kellemesebb és biztonságosabb környezet, jobb életminőség megteremtésével tud hozzájárulni.

A mosdóhigiénia és illatosítás/szagtalanítás szakértői vagyunk! Fontos számunkra a környezetvédelem, a „zöld” termékek és technológiák!

Ügyfeleink elégedettsége számunkra az első és legfontosabb! Sikerünk titka a probléma megoldás és segítség ügyfeleink részére, hogy „jobban menjen nekik a szekér”, ami persze nekünk is jó, hiszen hozzájárul küldetésünk megvalósításához! Mindig magas színvonalon, pontosan és rugalmasan nyújtjuk szolgáltatásainkat, amit ma már több mint 1000 ügyfelünk élvez.

 

Ha azt írnánk, hogy „házaló ügynököt keresünk”, azzal félrevezetnénk!

AKIT MI KERESÜNK:

 • szívesen foglalkozik emberekkel, nagyon erős benne a segíteni akarás;
 • önállóan dolgozik és szeret az ügyfelek problémáira megoldást kínálni;
 • képes kitartással, kedvességgel, ugyanakkor kellő határozottsággal és precizitással kezelni az ügyfelek igényeit, hogy elégedettek legyenek és tovább ajánljanak bennünket;
 • eredményorientált. Nem csak tevékenykedik, hanem a szeme előtt mindig az a kép lebeg, hogy az ügyfeleknél elégedettséget érjen el. Karriert akar kiépíteni és hajlandó is tenni érte!;
 • szereti az illatokat és a tisztaságot, igényes arra, hogy egy „zöldebb világ” megalkotásában részt vegyen;
 • fontosnak tartja saját személyes fejlődését, szeret új dolgokat tanulni, szereti a kihívásokat;

KÉSZ FŐNYEREMÉNY, HA VAN ÉRTÉKESÍTŐI TAPASZTALATOD, ÉS ÉLŐ KAPCSOLATRENDSZERED!

 

MIT KÍNÁLUNK CSERÉBE?:

 • Ellátunk minden szükséges információval egy alapos képzés keretében biztosítva azt, hogy hozzáértő, és sikeres legyél!
 • Saját teljesítményeddel arányos jövedelmet, aminek nincs felső korlátja. Sőt minél többet hozol, annál jobban díjazunk!
 • Hosszú távú, kölcsönösen gyümölcsöző kapcsolatot, amiben mindegyik fél jól jár.
 • Stabil, megbízható, biztos munkahelyet, vidám összetartó csapatot.

Az együttműködéshez vállalkozói jogviszony szükséges!

 

Fényképes önéletrajzát a hr@sanodor.hu-ra várjuk!

 

Legyél Te az értékesítőnk! 
  

Kövess minket Facebookon: https://www.facebook.com/sanodorkft/

 


 

 


 

Vissza az előző oldalra
Copyright © 2018 Sanodor Kft. - Minden jog fenntartva!