Mosdóhigiénia

A mosdók állandóan használható, tiszta, kellemes állapota fontos az üzemeltetőnek is és a felhasználónak is. A Sanodor módszerrel olyan környezettudatos megoldásokat kínálunk, ami 100%-ban kielégíti mindkettőt.

Az üzemeltetőnek gazdaságos, mert kisebb utántöltési igényt, munkaerőigényt jelent a mosdó fenntartása, a felhasználónak pedig egy állandóan kiszolgált, higiénikus és illatos mosdó áll rendelkezésére, amit bármikor biztonságosan használhat, a fertőzésveszély legkisebb kockázata nélkül.

A mosdóhelyiségek állandóan kellemes állapota hozzájárul az üzlet jó megítéléséhez, ápolja a cég imázsát, segít megőrizni a jó hírét. Ahol jó az ember közérzete, ott jó tartózkodni, oda szívesebben mennek, tovább maradnak az az emberek.

A Sanodor olyan szolgáltatásokat és termékeket kínál, amelyek garantálják az állandóan kellemes, biztonságos környezetet, függetlenül a helyiségek, épületek nagyságától, az üzlet tevékenységétől.

A helyszín felmérésével lehet megállapítani, hogy mire van pontosan szükség a megkívánt optimális állapothoz, ez alapján össze lehet állítani a megoldást azokkal a szolgáltatásokkal, termékekkel, amikre szükség van.

Kérje díjmentes helyszíni felmérésünket az alábbi gombra kattintva!

Helyszíni felmérést kérek!
 

Termékeink

Cégünk folyamatosan arra törekszik, hogy teljes körűen, a higiénia minden területén ki tudja szolgálni az ügyfeleit, így termékeink között mindent megtalál a toalett papírtól a szállodai kocsi-ig.

Válogasson a legkedveltebb termékeink közül!

 

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink között megtalálhatóak többek között, a különböző környezetbarát szagtalanító és illatosító eszközök, dugulást megelőző szolgáltatások és a női intimhulladék gyűjtő rendszerek.

Nézze meg mosdóhigiéniai szolgáltatásainkat!
Vissza az előző oldalra
Copyright © 2018 Sanodor Kft. - Minden jog fenntartva!