Mosdóhigiéniai szolgáltatások

 

Légtér illatosítás légtechnikai rendszeren keresztül

Illatosításra ajánlott terület:  200 m3-től több ezer m3–ig

A készülékek meghatározott intenzitásban és időközönként száraz részecskék formájában bocsájtanak ki illatanyagot.

A kitelepített berendezés teljes mértékben időzíthető/programozható az igényeknek megfelelően pl. a hét minden napjára, a nap 24 órájára is beállítható.

A SanOdor a kiemelkedés új lehetőségét kínálja, amely komoly előnyt jelent a...

Intim hulladékgyűjtés / intim hulladékgyűjtő

A SanOdor női intimdobozokat a női mellékhelyiségekbe helyezzük el. Az intim hulladék gyűjtés célja az intim betétek és tamponok összegyűjtése és teljes sterilizálása.  Meghatározott időszakonként (7, 14, 21 ill. 28 naponta) a SanOdor Kft. munkatársai összegyűjtik a használt konténerek tartalmát és teljesen új, higiénikus, tiszta zsákokat helyeznek vissza a helyükre.

Az intim hulladék gyűjtők rozsdamentes, billenő nyílólappal...

Pelenkagyűjtő szolgáltatás célja ezen hulladékok biztonságos összegyűjtése és megsemmisítése.

Munkatársaink meghatározott időszakonként (7, 14, ill. 21 naponta) elszállítják a használt konténerekben összegyűlt hulladékot és tiszta, fertőtlenített gyűjtőket helyeznek vissza a helyükre.

A tároló egy billenő nyílólappal van ellátva, hogy a konténer tartalma ne legyen látható a hulladék bedobásakor! A gyűjtődobozt a pedálnak köszönhetően nem kell kézzel megérinteni, ezáltal...

Piszoárszűrő szolgáltatás

Mi az a piszoárszűrő?

Ez egy lyukacsos, áttetsző gumilap - illetve gumiháló -, amely impregnálva van egy olyan anyaggal, ami ha kapcsolatba kerül a folyadékkal (a vizelettel, illetve öblítés során a vízzel), szagtalanító reakcióba kezd, és illatanyagot bocsát ki.

A piszoárszűrőket természetesen a férfi mellékhelyiségekben helyezzük el.

3 érv a piszoárszűrő szolgáltatás mellett:

  • Ez a termék meggátolja a piszoárok eldugulását:...
WC szagtalanító, illatosító szolgáltatás

Az ODORIZER SZOLGÁLTATÁS célja, hogy olyan érzékeny területek, mint a mellékhelyiségek és öltözők, a nap 24 órájában egészségre ártalmas anyagoktól mentesek, és higiéniai szempontból tökéletes állapotban legyenek! A WC szagtalanítás, illatosítás, a fertőtlenítés és vízkőtelenítés eredményeképpen ezen helyiségekben mindig kellemes tisztaság és illat fogadja az ide belépőket.

Az ODORISER SZOLGÁLTATÁS 4 fázisból áll:
  1. Az ODORITE...
Vissza az előző oldalra
Copyright © 2018 Sanodor Kft. - Minden jog fenntartva!