Rólunk

A SanOdor Kft. 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy egy olyan higiéniai kultúrát terjesszen el széleskörűen Magyarországon, amellyel egy kellemesebb és biztonságosabb környezetet, jobb életminőséget teremt, ezzel hozzájárulva üzleti partnerei sikeresebb működéséhez.

Továbbá hozzájárulni egy zöldebb, élhetőbb világhoz, ahol az emberek egészségben élnek és a Föld is tovább él! Cégünk folyamatosan arra törekszik, hogy teljes körűen, a higiénia minden területén ki tudja szolgálni az ügyfeleit!


Főprofilunk a mosdóhigiénia, az illatmarketing és egy víz nélküli takarítási technológia, melyet közel 10 éve nyújtunk ügyfeleinknek nap, mint nap.

Az áraink versenyképesek a piacon, SŐT szolgáltatásaink igénybe vételével spórolni is lehet! Hiszen számos költség megtakarítható (pl. tisztítószerek), illetve egyes, a korábban a partner (vagy alkalmazottai) által elvégzett feladatok közül néhány átkerül a szolgáltatás keretein belülre, tehát jelentős munkaidő-ráfordítást lehet megtakarítani, mely a későbbiekben más feladatra fordítható.


A minőség garantált, hiszen beszállítóink és gyártóink olyan cégek, melyek ma a világon piacvezető pozíciót vívtak ki maguknak a szakmában termékeik minőségét, és megbízhatóságát illetően. A termékeikre biztosított garancia nemcsak számunkra, hanem ezáltal ügyfeleinknek is biztosítékot jelent.


Fontos számunkra a környezetvédelem, ezért előtérbe helyezzük a környezetkímélő, „zöld” termékek forgalmazását, úgy mint a vízben oldódó toalett papírt és kéztörlőt.

Ügyfeleink elégedettsége számunkra az első és legfontosabb! Bármilyen mosdóhigiéniai kérdésben bátran fordulhatnak hozzánk segítségért, melyre minden esetben megoldást kínálunk. Az általunk nyújtott állandó, magas színvonalon történő teljesítés sikerünk titka, amit ma már több mint 1000 ügyfelünk élvez.


Szeretné Ön is a felére csökkenteni a WC papír és szappan költségét; megoldást találni a folyamatosan képződő víz- és húgykövek eltávolítására, vagy „csak” illatos környezetet szeretne teremteni az ügyfeleinek, munkatársainak (legyen szó akár egy mosdó helyiségről, vagy szállodai szobáról)?


Mi ebben segítünk Önnek! Ezért ha felkeltettük az érdeklődését, keressen fel minket bizalommal! Értékesítő csapatunk, logisztikai munkatársaink, illetve a szolgáltatást elvégző kollégáink együttesen állunk az Önök rendelkezésére!Email cím: sanodor@sanodor.hu


Telefon: +36 1 226 1496


SanOdor - Az érezhető higiénia!