Rólunk

„SanOdor, az érezhető higiénia!”

…hogy miért érdemes hozzánk fordulnia?

 A SanOdor Kft. 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy egy olyan higiéniai kultúrát terjesszen el széleskörűen Magyarországon, amellyel egy kellemesebb és biztonságosabb környezetet, jobb életminőséget teremt, ezzel hozzájárulva üzleti partnerei sikeresebb működéséhez. Továbbá hozzájárulni egy zöldebb, élhetőbb világhoz, ahol az emberek egészségben élnek és a Föld is tovább él! Cégünk folyamatosan arra törekszik, hogy teljes körűen, a higiénia minden területén ki tudja szolgálni az ügyfeleit!

Főprofilunk a mosdóhigiénia, az illatmarketing és egy víz nélküli takarítási technológia, melyet közel 10 éve nyújtunk ügyfeleinknek nap, mint nap. Szolgáltatásaink és termékeink között megtalálhatóak a különböző környezetbarát szagtalanítók és illatosítók, dohányfüst semlegesítők, enzim alapú, vízkő illetve húgykő eltávolító szerek, mosdóhigiéniai töltőanyagok gazdaságos kiszerelésben, és egyéb pénzspórolást eredményező innovatív adagolórendszerek. Professzionális pelenkázók, piperecikkek, szállodai fürdőszoba kiegészítők, mozgássérülteknek gyártott kapaszkodók, akadálymentes fürdőszobai eszközök, rozsdamentes szaniterek, higiénikus, fertőtlenített WC ülőkék, és női intimhulladék gyűjtő rendszerek is megtalálhatóak termékeink között.

Miért jó Önnek, ha szolgáltatást  vesz igénybe és nem terméket vásárol?

Egy ingyenes állapotfelmérés alkalmával feltérképezzük a helyiséget és megoldást kínálunk a mosdóban jelentkező összes problémára. Ezzel szeretnénk hozzájárulni ügyfeleink még kedvezőbb megítéléséhez, illetve segíteni őket azáltal, hogy levesszük vállukról azt a terhet, hogy ne kelljen folyamatosan gondoskodniuk a helyiségek - ma már alapvető követelménynek számító – szagtalanításáról, illatosításáról, illetve higiéniájáról.

Az áraink versenyképesek a piacon, SŐT szolgáltatásaink igénybe vételével spórolni is lehet! Hiszen számos költség megtakarítható (pl. tisztítószerek), illetve egyes, a korábban a partner (vagy alkalmazottai) által elvégzett feladatok közül néhány átkerül a szolgáltatás keretein belülre, tehát jelentős munkaidő-ráfordítást lehet megtakarítani, mely a későbbiekben más feladatra fordítható.

minőség garantált, hiszen beszállítóink és gyártóink olyan cégek, melyek ma a világon piacvezető pozíciót vívtak ki maguknak a szakmában termékeik minőségét, és megbízhatóságát illetően. A termékeikre biztosított garancia nemcsak számunkra, hanem ezáltal ügyfeleinknek is biztosítékot jelent. Fontos számunkra a környezetvédelem, ezért előtérbe helyezzük a környezetkímélő, „zöld” termékek forgalmazását, úgy mint a vízben oldódó toalett papírt és kéztörlőt.

Ügyfeleink elégedettsége számunkra az első és legfontosabb! Bármilyen mosdóhigiéniai kérdésben bátran fordulhatnak hozzánk segítségért, melyre minden esetben megoldást kínálunk. Az általunk nyújtott állandó, magas színvonalon történő teljesítés sikerünk titka, amit ma már több mint 500 ügyfelünk élvez.https://www.sanodor.hu/referenciak

Büszkén vállaljuk ügyfeleink véleményét, miszerint cégünk megbízható, pontos és rugalmas!
„A SanOdor munkatársai nagyon rugalmasan és nagy elhivatottsággal oldották meg a feladatot.” (Thermal Hotel Aquincum Zrt.)
Kedvesek, barátságosak a cég dolgozói. Profik, akik azonnal megoldást keresnek a felmerülő problémákra." (Mercure Budapest Metropol)

Szeretné Ön is a felére csökkenteni a WC papír és szappan költségét; megoldást találni a folyamatosan képződő víz- és húgykövek eltávolítására, vagy „csak” illatos környezetet szeretne teremteni az ügyfeleinek, munkatársainak (legyen szó akár egy mosdó helyiségről, vagy szállodai szobáról)?

Mi ebben segítünk Önnek! Ezért ha felkeltettük az érdeklődését, keressen fel minket bizalommal!Értékesítő csapatunk, logisztikai munkatársaink, illetve a szolgáltatást elvégző kollegáink együttesen állunk az Önök rendelkezésére!

 

Államilag elismert, akkreditált felnőtt képzésünk

Létezik egy akkreditált államilag elismert oktató programunk „Intézmény-higiéniai alapismeretek ” címmel melyet a Vezetőképző Akadémia közreműködésével készítettünk el felnőttek számára.

A képzés egyre népszerűbb az intézmények körében, pl. a belügyi dolgozóknak is több alkalommal tartottunk sikeres higiéniai képzést.

A képzés célja, hogy a résztvevők ismerjék az épület-higiénia jelentőségét az intézmények, vállalkozások sikerében, a mindennapi életben. Továbbá, hogy megismerjék az alternatív és környezetbarát megoldásokat, ismerjék az innovatív technikákat.

A tananyag segítséget ad az intézmények higiéniáért felelős döntéshozóinak, hogy a 21. századi követelményeknek megfelelően tudjanak a lehető legköltséghatékonyabb megoldásokat választani. Ezzel támogatni intézményük gazdasági rendszerét, illetve nem utolsó sorban egy magasabb minőségű környezetben tudjanak kollégáik és intézményüket használók részesülni.

A tudás átadása kiváló szakembereink segítségével történik, akik több éves tudásukkal és tapasztalatukkal alkották meg ezt a tananyagot.

Hamarosan pedig új akkreditált képzéssel jelentkezünk, amelyben újabb higiénia kérdésekre adunk választ.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését forduljon hozzánk bizalommal!

Vissza az előző oldalra
Copyright © 2018 Sanodor Kft. - Minden jog fenntartva!