Rólunk mondták

„Minden vezetőhöz sokan akarnak eljutni, ajánlkozni. Ilyenkor rengeteg szép dolog hangzik el, amelyeknek egy jó része sajnos nem valósul meg a szolgáltató cég részéről.”

„Nekem a SanOdor nem ígért semmi extrát. Mégis, amikor a kolléga egy doboz kéztörlővel jön, vagy három darab illatosító utántöltőt hoz, épp olyan szolgálatkész, barátságos, mintha tucat számra rendelném a termékeiket. Ugyanolyan gyorsak, mint ha nagy megrendelők lennénk. Ezért fogom tőlük rendelni azokat, amikor már nagy mennyiségre lesz szükségem…”

Record Ajtó Kft.


„A SanOdor Kft. nagy odafigyeléssel gondoskodik róla, hogy szállodánkban mindig friss és barátságos illat fogadja vendégeinket.”

„Az első benyomások alapja az érzékszervekkel felfogható dolgok, csak úgy, mint az illat, melynek kiválasztásában professzionális csapat nyújt segítséget. Vezesse Ön is vendégét az orránál fogva a SanOdor Kft-vel!”

Bohem Art Hotel


„Az Alba Plaza a közelmúltban döntött arról, hogy igénybe veszi a SanOdor illatmarketing szolgáltatását nyilvános mosdóiban. Mellékhelyiségeink olyan magas látogatószámot produkáltak, hogy a hagyományos és alapos takarítás, a felhasznált tisztítószerek már nem tudták kompenzálni a kellemetlen szagokat.”

Klepierre Management Magyarország Kft. - Alba Plaza


„Az illatmarketing szolgáltatás egy jó kezekben lévő közösségi mosdó számára teljessé teszi a komfortot, kényelmet, amit az Alba Plaza mára látogatói számára biztosítani tud.”

Klepierre Management Magyarország Kft. - Alba Plaza


„A SanOdor Kft. illatosító szolgáltatásainak rendszeressége és pontossága nagy előny a számunkra.”

„A szolgáltatást végző technikusok kedvesen és precízen végzik a munkájukat.”

Keringatlan Kft.—Sugár Mozi


„A SanOdor Kft. pontosan és precízen végzi munkáját. Emellett pedig, szolgáltatásaik is magas színvonalúak.”

Hotel Novotel Budapest Danube


„A létesítmény üzemeltetésben a tervezett dolgok mellett néha becsúsznak olyan váratlan események, amelyre azonnal és pontosan kell tudni cselekedni, azaz „tegnapra kell”. A SanOdor Kft. rendkívül széles körű szolgáltatási területet fed le, egyúttal kiváló partner a szolgáltatásban, és mindent tud, akár 'tegnapra' is.”

TriGranit


„Nagyon elégedettek vagyunk az illatosító szolgáltatásokkal. A cég munkatársai mindig gyorsan reagálnak a megkeresésünkre. Emellett a technikus kollégákkal közvetlen, jó kapcsolatot ápolunk.”

La Prima Fashion Hotel

 

 "A Microburst szolgáltatás használata kényelmes, mert a falra szerelt illatosítók automatikusan, nonstop végzik az illatosítást. Az illat lejártakor a SanOdor automatikusan újratölti a készülékeket, így    nem kell odafigyelnünk erre a napi teendők mellett, eggyel kevesebb gond. Az ára is kedvező."

Budai Hotel


„ Az illat, olyan mint egy első találkozás. Fontos, hogy jó érzést keltsen és emlékezzünk rá. A SanOdor Kft. szolgáltatásaival és egyedi termékeivel a szállodánkban egy magas színvonalú higiénia kultúra alakult ki, amellyel vendégeink nap mint nap találkozhatnak a közösségi terekben és illemhelyiségekben. Fertőtlenítő és kéztörlő készülékeik környezetbarát szerkezete beleilleszkedik a szálloda tudatos „Responsible Business” társadalmi felelősségvállalás programjába. Pontos, precíz és megbízható csapat, akikre bármikor számíthatunk. ”

Radisson Blu Béke Hotel


"Egy cég, helyiség "arculatához" az illatok is nagyban hozzájárulnak. Nem tudja ezt jobban senki, mint egy hazánkban két 4DX mozit, olyan speciális formátumú mozitermet üzemeltető vállalat, ahol a parfümök, illateffektek a film meghatározó elemeit képezik. A Sanodor mosdóink illatosításában partnerünk, az általuk biztosított szolgáltatással messzemenően meg vagyunk elégedve, hisz nekik köszönhetően a tisztaság érzését tudjuk nyújtani ezeken a helyeken a vendégeinknek."

Cinema City


„Egy sikeres üzleti tárgyalás alapja az apró részletekben rejlik. Felkészülés és részletek. A helyszín esetén fontos, hogy a partner az irodába lépve kellemes illatot érezve indítsa a megbeszélést. Egy-egy hosszabb tárgyalás során a mosdó használatakor elengedhetetlen, hogy tiszta és szép környezettel szembesüljön az ügyfelünk, ezen terület is tartalmaz jelzés értéket számára. Ezen fontos területek kiváló minőségének megteremtéséhez találtunk mi kitűnő partnerre a Sanodor-ban. Ütemezetten, kollegáik mindig kedvesen segítenek. Igazi ügyfélnek érezhetjük magunkat mellettük. Köszönjük.”

Aurum Group


"Cégünk rendkívül meg van elégedve a SanOdor Kft. szolgáltatásával. A munkatársak mindig pontosak, segítőkészek. A mosdóban az illatosítás kiváló. Az üzletkötő mindig pontosan, a megbeszélt időpontban érkezik, ő is segítőkész, konstruktív és jó a kommunikációs készsége.”

EPAM Systems Kft.


"A szolgáltatás minősége kifogástalan. Negatív tapasztalatunk nincs. A technikus kollégák önállóan teszik a dolgukat. Segítőkészek és konstruktívak. Minden a megbeszéltek szerint zajlik."

JÁTÉKSZÍN Nonprofit Közhasznú Kft.

 

 


"A termékeikkel maximálisan elégedettek vagyunk, mind minőségben mind árban. Az árajánlat-kérésünkre gyorsan reagálnak, a kapcsolattartóval -Siroki Erika értékesítési tanácsadóval- nagyon jó kapcsolatot sikerült kialakítanunk, segítőkész, rugalmas. A szállítási határidőket pontosan betartják, termékeik minőségével is elégedettek vagyunk."

Denkisys Kft.

 


„Több éve legnagyobb megelégedéssel működünk együtt a SANODOR KFT.-vel. A cég magas minőségű szolgáltatásai és termékei segítenek abban, hogy irodánk és oktatótermeink megítélése megfelelő legyen. A cégvezetés szakmai felkészültségével és kiváló minőségű termékeivel segített minket a hatékony higiéniát érintő létesítménygazdálkodási tervezésben. Köszönjük a folyamatos kellemes illatot és a higiénikus mosdókat!”

Vezetőképző Akadémia Kft.


"Először is engedje meg, hogy megköszönjem Önnek, azt, hogy érdeklődnek afelől, hogy mennyire vagyunk megelégedve szolgáltatásukkal! Úgy gondolom, hogy ez a mostani üzleti világban már sajnos egyedinek számít! Szolgáltatásukkal kapcsolatban, nem szeretnék ódákat zengeni arról, hogy jaj de jó meg nincs jobb stb… három szóban fontos szavak ezek! Megbízható, precíz, kiszámítható! Cégünk Globális mely a világ nagyon sok országában bizonyította már megbízható partnerei iránti hűségét, így újonnan nyílt üzletünknél kérdés sem merült föl bennünk, kivel szeretnénk a továbbiakban is együtt haladni a siker útján!  További sok sikert, és köszönjük!”

ROSINTER MAGYARORSZÁG KFT.- Planet Sushi Allee 

 

 

 

Vissza az előző oldalra
Copyright © 2018 Sanodor Kft. - Minden jog fenntartva!