Szállítási információk

Szállítási lehetőségek

Ingyenes átvétel: 

Irodánkban: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113.

Nyitva tartás:H - P: 8:00-16:30

Ingyenes házhozszállításra is van lehetőség előzetes egyeztetést követően az alábbi városokban, illetve közvetlen környezetükben:

Tatabánya, Tata, Győr, Bükfürdő, Sárvár, Zalaegerszeg, Balaton-part, Székesfehérvár, Érd, Fót, Gyöngyös, Eger, Miskolc, Gyál, Cegléd, Szolnok, Pécs, Szekszárd, Dunaújváros, Nyíregyháza, Debrecen.

Ezen szállítási lehetőség választása több időt vehet igénybe, bővebb tájékoztatást kérjen a SanOdor Kft-től!

Postázás:

A szállítás költsége a Megrendelőt terheli, díja a mindenkori postai díjszabás alapján alakul. Erről bővebben a http://www.posta.hu/csomag oldalon tájékozódhat.

Szállítási határidő:

Általánosságban a rendelés beérkezésétől számított 1-5 munkanap.

A határidő függ a választott szállítási módtól és a termék raktáron lévőségétől. Amennyiben több terméket vásárol, de valamelyik termék nincsen raktáron, ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

KÉRJÜK VEGYE FIGYELEMBE:

Amennyiben olyan terméket rendel, amely nincs raktáron, minden esetben szükséges a termék ellenértékének 50%-t előre átutalni! A terméket csak az átutalás beérkezte után áll módunkban megrendelni és ez után fogjuk tájékoztatni a várható érkezés, illetve amennyiben szükséges, kiszállítás időpontjáról.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a raktáron NEM lévő termékek beérkezési ideje 3-4 hetet is igénybe vehet. Amennyiben a termékre ennél az intervallumnál hamarabb van szüksége, azt minden esetben jelezze felénk. Lehetősége van expressz kiszállítási időt kérni, melynek szállítási költsége kb. 40 euro ( terméktől függően eltérő lehet az összeg), melyet a rendelés véglegesítése előtt tudunk pontosítani Önnel.

Megértésüket köszönjük!

Vissza az előző oldalra
Copyright © 2018 Sanodor Kft. - Minden jog fenntartva!