Rendelésre

Légtér illatosítás- illat diffúzor segítségével

A SanOdor a kiemelkedés új lehetőségét kínálja, amely komoly előnyt jelent a konkurenciával szemben ebben az erős gazdasági versenyben. Egy jól megválasztott illat sokkal hatékonyabb marketing eszköz, mint egy látványos nyomdai reklám.  Nagy előnye, hogy az amúgy „reklámkerülők” csoportját is eléri, ellentétben a vizuális befolyásoló marketingeszközökkel és tudat alatt képes befolyásolni az embereket. Alkalmazzon Ön is illatmarketinget a légtérillatosító készülékek segítségével!

Leírás


Légtér illatosítás illat diffúzor segítségével légtechnikai rendszeren keresztül


Illatosításra ajánlott terület:  200 m3-től több ezer m3–ig

A légtérillatosító készülékek meghatározott intenzitásban és időközönként száraz részecskék formájában bocsájtanak ki illatanyagot a légtérbe.

A kitelepített berendezés teljes mértékben időzíthető/programozható az igényeknek megfelelően pl. a hét minden napjára, a nap 24 órájára is beállítható.

A SanOdor a kiemelkedés új lehetőségét kínálja, amely komoly előnyt jelent a konkurenciával szemben ebben az erős gazdasági versenyben.

Egy jól megválasztott illat sokkal hatékonyabb marketing eszköz, mint egy látványos nyomdai reklám. Míg a látásért csupán 4, addig a szaglásért több mint 1000 gén felel.

Nagy előnye, hogy az amúgy „reklámkerülők” csoportját is eléri, ellentétben a vizuális befolyásoló marketingeszközökkel és tudat alatt képes befolyásolni az embereket.

Alkalmazza Ön is az illatmarketinget!A légtérillatosító készülék használatának egyetlen feltétele a már meglévő és működő légtechnikai rendszer, amelyen keresztül biztosítja az egyenletes illat eloszlást.

 

Mit csinálnak a munkatársaink a helyszínen?

Miután kapcsolatba lépett velünk, egy előre egyeztetett időpontban szakértő kollégánk felméri az illatosítani kívánt terület adottságait, adatokat kér be a légtechnikai rendszerről, ez alapján kikalkuláljuk az optimális illatanyag felhasználást és javaslatot teszünk a helységhez leginkább illeszkedő illatra (természetesen az ügyfél igények figyelembevételével).


A légtérillatosító rendszer telepítése csak minimális beszerelési munkával jár. A készülék kihelyezése során, a technikus munkatársunk egy 15 mm-es lyukat készít a légtechnikai rendszeren, egy szilikon csövet illeszt a résbe, légmentesen tömíti azt, majd beállítja az optimális teljesítményre a berendezést.  Kollégánk ezt követően 4 hetente karbantartja a készüléket és után tölti a parfümfinomságú illatanyagot a készülékben.

 

A légtérillatosító berendezések alkalmazásának előnyei:

A helyiségbe lépve friss, kellemes, harmonikus illat érzete fogadja a belépőket.

A látogatók kellemesebben érzik magukat a helyiségben és jobb lesz a hangulatuk.

Nincsen egyszeri nagy beruházás, hiszen a szolgáltatás havonta fizetendő.

Nincs lejáró garancia idő. A szolgáltatás igénybevétele alatt a berendezést díjtalanul kicseréljük esetleges meghibásodás esetén.

Egy légköbméterre lebontva a leggazdaságosabb illatosítási megoldás.

Legtöbb esetben a készüléket rejtve tudjuk telepíteni a helyszínen, így nem rontja a helyszín megjelenését más megoldásokkal szemben.

A leghatékonyabb marketing eszköz az illatmarketing!


Környezetre és egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaz!


Illatválaszték:
A 40 sztenderd illat között mindenki megtalálja a hozzá leginkább illőt, de egyedi illat készítésére is van lehetőség. 
Válasszon pl. az adventi időszakra karácsonyi ünnepi illatot!
A töltőanyag alkotórészei a legjobb minőségű illóolajokat tartalmazzák, melyek rendkívüli tartósságot kölcsönöznek az illatoknak.

Hova ajánljuk a légtechnikás illatosítás használatát? 
Pl. szálloda hallok, bevásároló központok, irodaházak, tárgyaló termek, fürdőkomplexumok, kaszinók, ügyfélterek, öltözök, szórakozóhelyek stb.  mindenhova, ahol működő légtechnikai rendszer van. 


 Használja ki Ön is az illatmarketingben rejlő lehetőségeket! 
Jelentkezzen díjmentes helyszíni felmérésünkre, tanácsadásunkra!

Képek