Szolgáltatásaink

Szagmentesítő-illatosító szolgáltatás

Mosdó szagtalanító, illatosító szolgáltatások

Egy mosdó, egy helyiség tisztasági fokát azonosítjuk a benne uralkodó szaggal vagy jobb esetben illattal. A SanOdor szagmentesítő-illatosító készülékei egy időben semlegesítik a nemkívánatos szagokat és illatosítják a levegőt, így biztosítva az állandó kellemes illatot ott is, ahol az magától nem lehetséges.

Bővebben »
Női intimdoboz szolgáltatás

Női intimdoboz szolgáltatás

Növeli a női mellékhelyiségek presztízsét! Az intim hulladék gyűjtés célja az intim betétek és tamponok összegyűjtése és teljes sterilizálása. A szolgáltatás igénybe vétele esetén a megrendelőnek a későbbiekben már nem kell gondot fordítania az intimhulladék eltávolítására és megsemmisítésére.

Bővebben »
Piszoárszűrő szolgáltatás

Piszoárszűrő szolgáltatás

Meggátolja a piszoárok eldugulását, így jelentős megtakarítást realizálhatnak. Megszünteti a kellemetlen szagokat, és kellemes illatokkal helyettesíti azt. Egyedülálló csúszásgátló funkciója segít fenntartani a termék optimális pozícióját. Egyedi kialakítása miatt minden piszoárba illeszkedik.

Bővebben »
Dugulás megelőző szolgáltatás

Dugulás megelőző szolgáltatás

Nincs többé dugulás! Örök probléma a toalettek és piszoárok vízkő, húgykő és egyéb, a használat során keletkező oxidos jellegű lerakódásainak folyamatos eltűntetése, amely a kellemetlen szagok elsődleges okozója. De mi tudjuk a megoldást, ráadásul környezetbarát módon.

Bővebben »
Pelenkagyűjtő szolgáltatás

Pelenkagyűjtő szolgáltatás

Növelje a mellékhelyiség higiéniáját! A szolgáltatás célja a használt pelenkák biztonságos összegyűjtése és megsemmisítése. Csökkentik a környezeti károkat a veszélyes hulladék összegyűjtésével és biztonságos megsemmisítésével. Valamint elkerülhetővé válnak az ilyen típusú hulladék által okozott dugulások.

Bővebben »
Higiénikus WC ülőke szolgáltatás

Higiénikus WC ülőke szolgáltatás

Köztudomású, hogy a közösségi toalettek jelentik számunkra az egyik legnagyobb fertőzésforrást. Ennek kiküszöbölésére alkották meg a SaniSeat higiénikus WC ülőkét, melynek egyszerű és biztonságos használata garantálja az esetleges fertőzések elkerülését.

Bővebben »
Vissza az előző oldalra
Copyright © 2018 Sanodor Kft. - Minden jog fenntartva!